שלום, הנה נושא חדש, תסתכל על הנכס במצב גרוע שמצאתי אותו:
הנה אני עובד במרכז המיחזור, אני כבר יכול לרשום לכם, מאז שעזרתי, ובכן ראיתי את כל הצבעים, מבחינת ציוד שננטש על ידי הבעלים לשעבר, אבל שם, אה, כן לדגם הזה, כאן אני בטוח, הבעלים הקודם, אני עדיין חושב שהוא היה אדם צעיר, ושחשב, "אחרי, לאף אחד אחר לא יהיה את הטאבלט הזה".
ובכן לא, זקן שלי, או הצעיר שלי! כאן הטאבלט נפל לידיי, ואני הולך לטפל בו כדי להחזיר לו את התמונה הראויה. כי טאבלט, כן בשבילי, אפשר לעשות בו הרבה דברים.
אז בואו נסתכל על ערכי המודל:
Mpman MPQC12 16GB Quadcore Android מולטימדיה טאבלט לבן APPLEWOOD Enterprises France SA
עם מסך 10 אינץ', ל- Mpman MPQC12 16GB Quadcore Android מולטימדיה לבן יש מעבד /מערכת הפעלה Allwinner A33קורטקס מרובע ליבות A7 1.3 GHz ו-RAM משולב 512 MB DDR3 Flash.
בגודל 263 x 166 x 11 מ"מ, טאבלט מולטימדיה זה משלב קורא כרטיסי Micro SDHC בנפח מקסימלי של 32 GB וסוללת ליתיום פולימר של 5000 MAH עם מטען מהיר של 2000 מא.
רגע, אולווינר!! השם הזה לא מוכר לי.
בכל מקרה, אם הטאבלט שלי, הקושחה שלו ישנה מדי, הנה יש לי את הקושחה האחרת ל-A33.
קודם כל החייתי את הסוללה המסכנה בבית, זה 6000 מאה לא 5000!
מכיוון שהוא התרוקן לחלוטין ב-0v. מִסכֵּן. קודם כל עם הטיפ שלי, כדי לעודד אותו במתח המינימלי, ואחר כך הטעינה עם My lipro balance charger התחילה ב-3.5v עד 4.2v או ב-4584 מה הראשון בקצב טעינה של 1.2 HAS. למקרה שהסוללה לא ממש אוהבת להעיר את המתים, אבל לא, תוך 240 דקות של טעינה ה-4584mah טעונים היטב. ולבסוף, הליפרו שלי יורד עם המאה האחרונה קצב הטעינה באמפר, אז מ-08 ל-0.1 אמפר. טען הכל שוב תוך 200 דקות. אז בסך הכל הייתי צריך 440 דקות כדי להטעין אותו במלואו, וכרגע בלי לחבר אותו מחדש, אני בודק אותו אם הוא מאבד מתח וכמה.
כאן כדי לדבר על הסוללה, ה-LIPO, השווה לפורמט תא הליתיום יון הישן 18650.
ובכן, שימו לב לפני פירוק הטאבלטים שלכם, במיוחד אל תשתמשו בכלי מתכת חד, אחרת הוא פשוט יחליק וינקב את הסוללה, זהו, הגז יברח, ולהתראות מהסוללה. אז לטפל בחומרה בזהירות.
עכשיו, לברר אם הטאבלט עדיין עובד מנקודת מבט, ומחזיק אצבעות, שהבאגר, שהתייסר כל כך לטאבלט הזה, לא הצליח לפגוע יותר מהפאנל, כי בכל מקרה, כאן לשם שינוי הלוח, כבר אין לי ברירה, אני צריך לפרק אותו לגמרי, מכיוון שהלוח הוא באלף חתיכות.