צלצול:יָזוּם
בונז'ור,
אני מנוי אישי של Microsoft 365 ולכן יש לי 1 TB ב-OneDrive. יש לי שאלה לגבי תכונה של OneDrive שאני לא מוצא או לא מבין איך להגדיר.
אני רוצה לשתף מסמך אחד או יותר. אני יוצר קישור על ידי הגדרת "תצוגה בלבד" ולאחר מכן שולח קישור זה לנמען שלי. אבל למעשה, מקבל הקישור עדיין יכול להוריד את המסמכים המשותפים. אז זו לא באמת התייעצות בלבד. פונקציית ההורדה מוצגת בבירור עבור הנמען שלי והיא פונקציונלית.
מה שאני רוצה זה לשתף מסמך או מסמכים בצורה שהנמען יוכל לראות אותם באינטרנט על ידי לחיצה על הקישור שלי, אבל לא יכול להוריד אותם, וגם לא כמובן לשנות אותם באופן מקוון (דוגמה לייעוץ במסמכי עבודה שנמצאים כעת בפיתוח ולכן לא הושלמה ללא יכולת להוריד אותם).
אני לא רואה איך להגדיר את זה. יש משהו שבורח לי או שאני לא כל כך מבין. איך אני יכול למצוא את הפונקציונליות הזו שנראית לי בסיסית? שמעתי שזה קיים בחשבונות בית ספר, אז איפה אני יכול למצוא את זה? אני מקווה שהייתי ברור. תוֹדָה.
תודה על התגובה. ראיתי את הקישור. אבל בלתי אפשרי למצוא את האפשרות הזו ב-Onedrive שלי. המשכתי לעשות קצת מחקר ולבסוף מצאתי את זה.
האפשרות "לא ניתן להוריד" זמינה רק עבור חשבונות בית ספר ועבודה!!! אני מצטט את מיקרוסופט (ראה קובץ מצורף). אני מזועזעת וממש נגעלת! אני מנוי של Microsoft 365 ואין לנו גישה לתכונה זו! למה, מיקרוסופט צריכה לומר לנו, אני מוצא את זה בושה, כי זו פונקציונליות שנראית מהותית לענן אמיתי. אני בהחלט לא אשלם עבור מנוי מקצועי כדי לקבל את התכונה הזו. אני לא חושב שאחדש את המנוי שלי ל-Microsoft 365, אני אבדוק בעננים אחרים. משתמשי Microsoft 365 באמת צריכים לקבל מידע על היעדר תכונה זו. איזו אכזבה!
- קבצים מצורפים