המשך, חלונות כבר לא מאתחלים

המשך, חלונות כבר לא מאתחלים

צלצול:נובו

בונז'ור,

התקנתי את העדכון הגדול של אפריל 2018 לפני מספר ימים, זה עבד טוב במשך יומיים ואז ווינדוס כבר לא התחיל כמו שצריך, מסך שחור עם נקודות לבנות בלולאה, יש לי את סמן העכבר שעובד...

בעקבות זאת, הורדתי את ה-.iso העדכני ביותר הזמין באתר מיקרוסופט עם עדכון אפריל 2018 כלול כדי להתחיל עם משהו נקי. עד כאן הכל בסדר, אני מתקין מחדש את האפליקציות שלי והכל על ה-SSD שלי.

למחרת, אני מדליק את המחשב הכל בסדר, ווינדוס מוריד לי עדכון קטן ואני מאתחל את המחשב (אני רואה עדכון והפעלה מחדש כתוב), לאחר אתחול חוזרת אותה בעיה... חסומה על שחור מסך עם הנקודות הלבנות הקטנות מסתובבות בלולאה ורק סמן העכבר עובד אבל שום דבר לא קורה, יכולתי להשאיר אותו שעות...

אז הבעיה לא תגיע מהעדכון של אפריל 2018 אלא מעדכון קטן אחר שמגיע אחריו.

תצורה:

- לוח אם: ASUS P9X79
- מעבד: i7 3820
- 12Go RAM
- Crusial M4 128GB SSD (מערכת)
- HDD 2To Seagate Barracuda 7200. 14 SATA
- GTX1070 Asus Strix

Winver: 1803, (איך לשחזר את המספרים האחרים מבלי שיש לך גישה ל-Windows?)

האם אין דרך למחוק כמה קבצים ב-C: כדי לתקן את הבעיה? (יש לי גישה לשורת הפקודה דרך תקליטור ההתקנה)

מחכה לפתרון תודה מראש...

נערך לאחרונה על ידיOtaku20ב-9 במאי 2018, 18:25, נערך פעם אחת.

צלצול:סֶגֶל

היי, אם תוכל לערוך את הכותרת שלך על ידי הסרת הדחוף שתוקף את הרשתית זה יהיה טוב.

לבעיה שלך, למעשה זה מוזר, אם אתה מבטל את הכרטיס מסך שלך ב-BIOS כדי להשתמש בערכת השבבים הגרפית של המעבד, האם יש לך את אותה בעיה (אל תשכח לשנות את החיבור של כבל הווידאו שלך) (אם אתה לא יכול השבת אותו מהביוס, הסר אותו באופן זמני).

ואז אם שום דבר לא משתנה, זה בגלל שהבאג לא מגיע מהדרייברים הגרפיים.
האם זה עובד במצב בטוח?
- כאשר אתה אתחול לתוך תוכנית ההתקנה, תקן את המחשב -> פתרון בעיות -> שורת הפקודה עשה זאת: bcdedit /set {bootmgr} displaybootmenu yes
הפעל מחדש ואז F8 כאשר אתה רואה את multiboot, ולאחר מכן בדוק עם F3 ו-F4 כאשר אתה נמצא בתפריט "פרמטר האתחול".

תודה על המשוב הזה, כותרת ערוכה.

אני בודק את זה בהקדם האפשרי, אולם אין לי ערכת שבבים גרפית ב-CM שלי, אני חייב להיות בעל CG.

צלצול:סֶגֶל

אז הכנסתי את ההזמנה
bcdedit /set {bootmgr} displaybootmenu כן משורת הפקודה דרך תקליטור ההתקנה ואני מקבל את השגיאה הבאה:

"לא ניתן לפתוח את מאגר הנתונים של תצורת האתחול.
התקן המערכת המבוקש לא נמצא."

לאחר מכן בדקתי עם כיבוי /r /o /f /t 00
--> "'כיבוי' אינו מזוהה כפקודה פנימית או חיצונית..."

לא מתקדם במיוחד :/

רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?

חדשות טובות, נושא זה מכיל13תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!

כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום

התחבר / הרשמה