בונז'ור,
תגיד, שאלה מהירה, אני די בטוח בעצמי אבל נשאר ספק קטן.
לאחר עדכון קושחה, ניתן לפרמט ולהתקין מחדש את כל המערכת, היא תישאר מעודכנת, נכון? מכיוון שאנחנו מדברים על "מיקרו-תוכניות", זה לגמרי לא תלוי בשאר, נכון? אוֹ...
אני שואל את זה כי אם הכל ילך כשורה אני אמור לקבל את ספר השטח ה"חדש" שלי ביום שני (מחזיק אצבעות) והדבר הראשון שתכננתי לעשות הוא:
- התחבר עם חשבון מקומי.
- בצע את כל העדכונים כדי לקבל את הקושחה העדכנית ביותר.
- עיצוב, העבר ומיזוג כל המחיצות כדי לנצל את כל השטח הפנוי.
- ולבסוף התקן מחדש את Windows לתמיד בגרסה 1903 ישירות.
זאת על מנת, אם אינני טועה, בהיגיון שלי, להפיק תועלת מההתקנה הנקייה ביותר שניתן על ידי הגבלת ערכים בהיסטוריית העדכונים.
האם אני טוב או לא?
אם עדכוני הקושחה אכן אינם תלויים בשאר, אין צורך לומר לי שלפיכך, אם הם מבוצעים לפני או אחרי ההתקנה הנקייה של המערכת לא ישנו דבר מבחינה קונקרטית וטכנית. רק שאני רוצה שתהיה לי היסטוריה קצרה ו"נקייה" ככל האפשר להתחלה החדשה הזו.
נערך לאחרונה על ידי nolankotulan ב-5 ביוני 2019, 15:21, נערך 4 פעמים.
צלצול:סֶגֶל
בהחלט, אתה יכול לעשות את זה לפני ולהתחיל עם Windows נקי. כדי לראות אם אין תמונת שחזור מוכנה של Windows 1903 המותאמת ל-Surface Book.
אוקיי, נהדר, תודה על תגובתך הפרו-מידע.
אני הולך לראות אם זה לא באמת קיים, אבל נראה לי שנתקלתי בעמוד שמציע את זה לפני כמה ימים ושעל פי תיאור החבילה, אם אני לא עושה לא טעות, זה עדיין היה בשלב העדכון האחרון של 2018.
בכל מקרה, אני חושב שאני עדיין מעדיף להתקין מחדש את הדבר "רגיל" וידני דרך המפתח שלי שנוצר עם כלי יצירת המדיה.