ספר השטח לא נדלק

ספר השטח לא נדלק

צלצול:נובו

שלום לכולם,

יש לי Surface Book 1 כבר 3 שנים.
ולאחרונה יש לי הרושם שכפתור ההפעלה מקלקל
אני מתקשה יותר ויותר להפעיל את הטאבלט.

אני לוחץ על כוח, זה מסתובב, לוגו משטח ובאם זה כבה
אני לוחץ על power ו-volume+ למשך 10 שניות הוא נדלק במצב מתקדם עם כל אפשרויות האתחול ואחרי 3 שניות הוא נכבה בלי שאני נוגע בכלום.

יש לי הרושם שזה כאילו כפתור ההפעלה נשאר לחוץ לצמיתות, מה שמאלץ אותו לכבות אחרי כמה שניות.

בדרך כלל אחרי רבע שעה, אחרי מספר ניסיונות בלחיצה חזקה פחות או יותר, אני סוף סוף מצליח להפעיל אותו. והכל בסדר, אין מה לדאוג. כעניין של מצפון, ערכתי אותו מחדש לחלוטין להגדרות היצרן, והבעיה עדיין קיימת..

האם מישהו נתקל בבעיה הזו פעם? האם ניתן להחליף את כפתור ההפעלה? האם זה מגע שווא או שאין לו קשר?

תודה על התובנות שלך!

צלצול:סֶגֶל

שלום,
הסימפטומים שאתה מתאר מרמזים יותר על בעיית סוללה שתתקשה בהתחלה לשמור על טעינה. בדקת אם האוטונומיה עדיין תקינה?

תודה על התשובה, גם אני חשבתי על הסוללה, אבל כשהיא נדלקת הסוללה מחזיקה מעמד ללא בעיה ל-6 או 7 שעות. גם כשהוא כבוי אני יכול לנתק את המסך בלי שום בעיה, אני חושב שלא מכאן נובעת הבעיה.

צלצול:סֶגֶל

עם כל באגי החומרה, יכול להיות שזה לא מגיע משם.
האם שתי הסוללות טובות או רק זו שבצד המסך?
האם אתה נתקל בבעיה שאתה מתאר כאשר המסך אינו נמצא על המקלדת (אז תשאיר אותו מחוץ למקלדת לפני שהבעיה מתרחשת ותראה אם ​​היא מתרחשת)?

גם כשהמסך מנותק, הבעיה עדיין קיימת. המקלדת וסוללת המסך בסדר גם אם הם בהכרח איבדו מעט טעינה במהלך 3 השנים האחרונות. אני באמת חושב שהבעיה היא בכפתור ההפעלה. הסוף שלו במרוץ מוזר. קצר יותר מכפתורי עוצמת הקול + ועוצמת הקול -

רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?

חדשות טובות, נושא זה מכיל7תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!

כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום

התחבר / הרשמה