שחזור נתונים של Surface RT

צלצול:נובו

שלום לכולם,
צפיתי בסרט ב-Surface RT שלי, כשלפתע המסך השחיר ושמעתי רעש פצפוץ, לא משנה כמה ניסיתי, זה לא עבד, הייתי צריך לכבות את הטאבלט על ידי שמירה על הכפתור לחוץ, ואז אין דרך להפעיל אותו מחדש, אבל שמתי לב שכשהדלקתי אותו, המסך לא נדלק אבל הוא מתחמם מאוד במצלמה הקדמית, הוא נדלק אז נדלק.
אני לא יודע מה קרה כמה דקות לפני שהוא הראה לי "לא זוהתה סוללה" למרות העובדה שהיא לא הייתה מחוברת לחשמל, היא נשארה דולקת, מוזר מאוד.
אתה יכול לעזור לי, אני צריך לפחות לשחזר את הנתונים עליו כי זה כלי העבודה שלי, יש לי את כל הקורסים שלי שם וברור שאין גיבוי!
תודה מראש.

צלצול:מְאוּשָׁר

יכול להיות שזה נוקיה 2520 במקרה?
חוויתי את אותה בעיה עם שלי.
לא זוהתה יותר סוללה והיא עבדה רק על רשת החשמל, ללא טעינה ברורה (מכיוון שאין יותר סוללה).
מצדי, שירות לאחר המכירה חוזר (עדיין הייתי באחריות).
אז, זה עושה לי חשק להוציא אותו מהמגירה שלו (לעזאזל, אני אפילו לא יודע איזה יותר...), כדי לראות אם אוכל למצוא לו שימוש יומיומי.
בהצלחה!

צלצול:נובו

תודה על תשובתך, שלי כבר לא זיהה את הסוללה, אבל היא פעלה על הסוללה למרות הכל, פשוט לא הייתה לי דרך לראות את רמת הטעינה, והיא פתאום כבה, בסופו של דבר לקח לי 2 שעות לפרק אותו לגמרי ומסתבר שפחות או יותר הכל בפנים היה מחומם חוץ מהפלאש והמסך, אז לא הרבה לצאת ממנו ובעיקר הנתונים שלי אבדו, אם אחליט לתקן כי הכל דלוק אותו מעגל כך לא ניתן לשנות באופן עצמאי, אז בסופו של דבר זה יעבור למיחזור, .

בשימוש יומיומי מלבד משרד אם אי פעם תשתמש בו, זה לא עושה הרבה, מצאתי את זה טוב לצפייה בסרטים.