תיקון של Windows 11 (Scannow, DISM) בלתי אפשרי

צלצול:נובו

בונז'ור,

ביצעתי התקנה נקייה חדשה של Windows 11 מ-Windows Site Utility, יצרתי מקל USB הניתן לאתחול.

התקנתי את הדרייברים שלי, ביצעתי כמה עדכוני Windows, ניקיתי את המחשב עם CCleaner Professional, Defragmented. אבל מכיוון שאני אדם מאוד קפדן, הרצתי סריקה וזה אמר לי: "....Windows מצא קבצים פגומים, אבל לא הצליח לתקן את כולם"

כשעשיתי את אותו הדבר עם Windows 10 הקבצים תוקנו ואז סיימו, ניסיתי אחר כך בשיטת DISM (Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth, זה אומר לי שחנות הרכיבים ניתנת לתיקון... וכך לאחר שאני עשה: Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

אבל שום דבר לא עוזר, אפילו לאחר שהרכבתי את קובץ ה-ISO של Windows 11, לאחר בחירת האינדקס הנכון וכו'...

למחשב שלי אין באגים, לא הייתי מפעיל את ה-scannow שלא הייתי יודע, מה המשמעות של הבעיה הזו?
עם Windows 10 זה תוקן רק עם scannow. ביומן (אני לא מבין כלום) יש דברים "חבילת Windows...... Go, Absent"

צלצול:מִקצוֹעִי

ערב טוב,

ואכן הערב על ידי השקת scannow זה תיקן את התמונה. עשיתי גם סריקת בריאות והחנות לא פגומה או פגומה כל כך טוב

לאחר ניקוי עם CCleaner והקבצים הזמניים דרך "פרטים" של הכונן הקשיח, פשוט עשיתי שוב סריקה, האחרון זיהה קבצים פגומים וכו' ולא הצליח לתקן את הקבצים הפגומים או החסרים, האם ייתכן ש-CCleaner או קבצים זמניים יימחקו נתונים מ-Windows 11 נחשבו לא חשובים ויצרו סוג זה של "שגיאה"?

בלוגים ראיתי גם את ה"Cleanmgr" מופיע מספר פעמים המאפשר לנקות קבצים זמניים של Windows מבלי לעבור דרך הכונן הקשיח, קיצורי דרך שגם אני משתמש בהם.

ערוך' לאחר תיקון עם RestoreHealth וסריקה הקבצים תוקנו. אז אני חושב שלמנקה הקבצים הזמני של Windows ו/או CCleaner יש השפעה על ה"שגיאה" הזו

רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?

חדשות טובות, נושא זה מכיל6תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!

כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום

התחבר / הרשמה