צלצול:נובו
ערב טוב
ה-Surface Pro 2 שלי נדלק אבל Windows 10 לא מופעל אחרי כמה שניות יש לי דף שמופיע
אמון פלטפורמה מאופנן TPM
אני באמת צריך עזרה שהרבה תמונות בדיסק צריכות לשחזר אותן
תודה מראש על תגובתך
צלצול:מִקצוֹעִי
בונז'ור,
קודם כל, אל תיבהל, במקרה הגרוע, תמיד יהיה לך פתרון לשחזר את התמונות שלך, בלי שום משטח, אני מחכה לראות מה יהיה לאחרים להציע לך...
אבל דע לך שעם Linuxlive על מפתח USB, תמיד תהיה לך דרך לגשת לתוכן של הכונן הקשיח שלך, אלא אם כן הוא שבור לחלוטין, אבל אנחנו לא הולכים להניח את הגרוע מכל מיד...
לאחר מכן, לי, באופן אישי, התאוששות של חלונות חולה, אני לא מאמין לזה לשנייה אחת, עברו שנים מאז שניסיתי אלף ואחד תיקונים/התאוששות, זה תמיד נגמר בכישלון!
ברכה במסווה, בסופו של דבר, אנחנו מתקינים מחדש חלונות חדשים לגמרי, נקיים, אנחנו מרוויחים בשינוי.
צלצול:יָזוּם
שלום!
זה קצת מוזר שהוא שולח אותך לתפריט האתחול כאילו להתקין מחדש.
בכל מקרה אתה עושה "יציאה" וצריך להיות לך אפשרות לעשות "התחל רגיל" או משהו כזה.
צור הדפסה של התפריט שלך לאן אתה מגיע אם בכלל!
הבעיה יכולה לנבוע מהמשטח שלך שכבר לא מזהה את הדיסק (לכן כדאי לבדוק את החיבורים).
כבר יצא, נסה לאתחל מהדיסק אם אפשר אחרת תחזור אלינו עם עוד תמונות :-)
צלצול:סֶגֶל
שלום,
במכשירי Surface, UEFI תמיד פתוח כאשר Windows מקולקל. כעת נותר להבין מדוע Windows מקולקל. אתה רק צריך להיזהר לא למחוק הכל מכיוון שהדיסק מוצפן עם BitLocker. אתה חייב להחזיק את מפתח השחזור של BitLocker באתר זה:https://account.microsoft.com/devices/recoverykey. תצטרך אותו כדי לגשת לנתונים שלך.
אני גם לא חושב ש-LinuxLive מסוגל לגשת לנתונים המוצפנים שלך מכיוון ש-BitLocker הוא ספציפי ל-Windows.
יום טוב,
אלכס
צלצול:מִקצוֹעִי
Alexbzh35480 כתב:אני גם לא חושב ש-LinuxLive מסוגל לגשת לנתונים המוצפנים שלך מכיוון ש-BitLocker הוא ספציפי ל-Windows.
אלכס
אה לעזאזל אז, שמח מאוד שאין משטח, אז, הכדורים....
רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?
חדשות טובות, נושא זה מכיל4תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!
כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום