צלצול:נובו
בונז'ור,
קראתי את סקירת Surface Pro 7 באתר זה ואחרים.
התעניינתי ב-Surface מכיוון שרציתי שיהיה לי מכשיר חזק אך קטן לשים בתיק המצלמה שלי בנסיעות, יכולתי להסתכל על אפל, אבל לאחר שנרתעתי מהתרגול שלהם בעבר, אני כבר לא שוקל לקנות.
אז הייתי צריך מחשב או טאבלט עם ביצועים גבוהים בגודל מקסימלי של 13", לאחר מספר בדיקות וסרטונים של צלמים שהמליצו עליו.
לקחתי את דגם 8go core I5.
ונסעתי לחופשה בבית של חבר שם צילמתי כמה תמונות נוף ודיוקן וגם צד הווידאו, הניווט והצד הנייד עשויים היטב, אבל כשרציתי לעשות שם קצת ריטוש היו לי המון בעיות.
- הטאבלט התחיל להאט מספר פעמים (במצב ביצועים אופטימליים, החריץ לפני הביצועים המקסימליים).
- הייתה לי הקפאה שאילצה אותי לבצע אתחול קשה
- המשטח מתחמם מהר מאוד והסוללה יורדת מהר
- במצב טאבלט לפעמים צריך לפתוח ריבוי משימות מספר פעמים כדי לאחזר חלון
- כשאני מסיר את המקלדת יש אפליקציות או אתרים שנשארים במצב מדורג כשהמקלדת הוירטואלית נסגרת.
בכל מקרה, בדיוק חזרתי והחזרתי את הטאבלט, אני לא יודע אם זה היה דגם פגום או שזה פשוט איך זה עובד אבל זה מסובך לשלם 1500€ עבור מוצר שאני לא יכול להשתמש בו טוב כשהוא לא מחובר לחשמל, גרסת ה-16GB I7 אולי תעבוד טוב יותר אבל כרגע בבדיקה נכתב שעבור ריטוש גרסת I5 די מספיקה מה שלא היה אצלי ובכל זאת לא עשיתי כלום יוֹצֵא דוֹפֶן...
יש לך משוב על הנקודות שלי, אולי זה סתם דגם פגום...
צלצול:חוֹבְבָן
ערב טוב,
8 GB של זיכרון RAM אולי לא יספיק לשימוש שלך, היית צריך לבחור בדגם עם 16 GB של זיכרון RAM.
אני גם שוקל לקנות אחד לשיעורים שלי אבל אני די מהסס, במיוחד בהתחשב במחיר...
צלצול:סֶגֶל
אתה יכול להסתכל על Dell Latitudes (ניתן להסרה 2 ב-1) או HP Envy/Specter x360 Convertible. לפחות המחיר יותר תואם את הביצועים.
צלצול:חוֹבְבָן
זה נכון ש-HP או Dell (חשבתי על ה-XPS) תמיד יהיו טובים יותר מ-Surface ביחס למחיר. אנחנו צריכים לדעת למה מיקרוסופט מוכרת את השטחים שלה כל כך יקר.
צלצול:מוּמחֶה
בקארפור ראיתי אסוס שהרשים אותי, הוא נמכר בסביבות 1500 אירו עם מסך מגע ומסך שני די גדול מעל המקלדת.
זה היה Asus UX481FA עם I7, 16GB של זיכרון RAM ו-512GB SSD.
מצד שני, אם לומר שהמחיר של ה-Surface יקר, אני חושב שבמחשב ללא מגע אפשר למצוא פחות יקר, אבל עם מחשב היברידי לא אמור להיות הבדל כל כך פרט לקיבולת של דיסק ה-SSD.
רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?
חדשות טובות, נושא זה מכיל11תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!
כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום