מחשב נייד מופעל מחדש בסוללה (לאחר כיבוי)
צלצול:מְאוּשָׁר
שלום לכולם,
בעיה ראשונה ב-Thinkpad X260 שלי שרץ כמו שעון ב-Windows 10 כבר 3 שנים.
יש לי PB כאשר הוא על סוללה ואני מכבה אותו (התחל-->כיבוי). האחרון כבה אז, שנייה אחת אחרי שכל הנוריות כבו, הוא מופעל מחדש מיד.
אז אני לעולם לא יכול לכבות אותו ולכן אני נאלץ באופן שיטתי להשאיר אותו במצב המתנה.
זה עושה זאת רק כאשר הוא על סוללה. כשאני מכבה אותו והוא מחובר לחשמל הוא לא יופעל מחדש. ברגע שאני מנתק את כבל החשמל (אפילו שעה לאחר כיבויו), הוא מופעל מחדש מיד.
אתה יודע מה ה-PB יכול להיות? אולי סוללת ה-BIOS מתה? עלי לציין שהחלפתי לאחרונה את הסוללה השבוע (כי הישנה החזיקה מעמד רק 2 שעות מתוך ה-10 בהתחלה) אבל זה אותו דבר...
תודה לך.
צלצול:מִקצוֹעִי
ערב טוב,
בדקת את הגדרות החשמל? אופציונלי להשבית את האתחול המהיר, כדי שתהיה כיבוי אמיתי ולא "כיבוי היברידי".
תודה לך.
כבר ביטלתי את סימון האפשרות הזו על ידי קריאת אחת התשובות הנדירות שראיתי ברשת בנושא זה, אבל זה לא שינה כלום...
בדקתי שוב, האפשרות הופעלה מחדש (מעצמה?), ביטלתי אותה שוב, כיביתי את המחשב ואותו דבר.
צלצול:מִקצוֹעִי
ערב טוב,
1) כאשר תבטל את הסימון של התחלה מהירה, אל תשכח ללחוץ על כפתור "שמור שינויים".
2) אתה תמיד יכול לגרום לכיבוי מוחלט על ידי ביצוע "התחל" ואז לחיצה על "shift" תוך כדי בחירת "עצור"
3) אנחנו עדיין יכולים לאסור גם אתחול מהיר וגם תרדמה על ידי מחיקת הקובץ hiberfil.sys, שמתבצעת באופן הבא:
א) שורת פקודה (מנהל מערכת)
ב) TAPER powercfg /hibernate כבוי
לאחר מכן, הבחירה באתחול מהיר כבר לא מוצעת עוד בתפריט "פעולת כפתור ההפעלה". אם אתה רוצה להפעיל מחדש את הקובץ hiberfil.sys, הקלד את אותו הדבר, עם "on" במקום "כבוי".
4) "כיבוי היברידי" עלול להיכשל במיוחד אם אחד ממנהלי ההתקן גורם לבעיות. אז אולי כדאי להסתכל על מנהל ההתקנים.
מִחָדָשׁ,
מרסי.
אז 1), הצלחתי טוב.
את השאר עשיתי דרך ההנחיה במצב אדמין, למעשה האפשרויות נעלמות לחלוטין לאחר הפעלה מחדש ראשונה, מגניב.
אבל אותו דבר לגבי כיבוי שוב בסוללה, הוא תמיד נדלק מיד :/
רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?
חדשות טובות, נושא זה מכיל11תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!
כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום