איפוס טאבלט MPMAN

צלצול:נובו

שלום יש לי טאבלט mpman mpw82cl כשאני מדליק אותו אני מקבל תפריט מעטפת אני תקוע בתפריט הזה אני יכול להקליד פקודות במקלדת אז אני מקליד exit כדי להגיע לתפריט שבו אני יכול לבחור כמה אפשרויות אז עשיתי מפתח USB הניתן לאתחול עם Windows 8.1 כדי להיות מסוגל להתקין מחדש את Windows בטאבלט כי אני לא מצליח לגרום לזה לעבוד וכשאני מתחיל את התקנת Windows ובוחר את הדיסק להתקנה זה אומר לי שהדיסק שלי 7.2 גיגה-בייט ואני צריך 8867 מגה-בייט אבל לטאבלט יש 16 ג'יגה-בייט ואי אפשר לפרמט את הדיסק זה נראה כאילו הוא כבר מעוצב יש לי 7.2 ג'יגה-בייט סה"כ עבור 7.2 ג'יגה-בייט של מקום פנוי אם יש לך פתרונות אני לוקח תודה!

צלצול:יָזוּם

שלום ותודה על העזרה שלך אז עשיתי מה שאמרת לי אין הודעת שגיאה אבל עדיין יש לי את אותן הבעיות אני ב-7.2 GB בגודל כולל עבור 7.2 GB של מקום פנוי לקחתי ISO קלאסי של windows 8.1 אולי יש " lite" iso לטאבלטים?

צלצול:יָזוּם

בְּרִיאוּת,

מוזר אולי שמזהה הדיסק אינו נכון ושהוא אינו 0 כפי שצוין
נסה לעשות מחדש את הפעולה עם הפקודות הבאות:

Diskpart
רשימת דיסק

אתה אמור לראות את הדיסק הפנימי שלך בנפח 16GB ואת מקל ה-USB שלך
אם הדיסק הפנימי של 16GB אינו מצוין דיסק 0

הוא הקליד: בחר דיסק * החלף * עם מספר הדיסק הפנימי
ואחר כך הנקייה
אולי אתה צריך להפעיל מחדש כדי שהמערכת תיקח את הפעולה בחשבון

כדי לענות על שאלתך כן, מדובר במהדורה קלה של Windows 8.1-Bing בבלוג של Castman:
ישנם קישורי מגה להורדת 32bit או 64bit ISO

לזה:
17 ביולי 2020 בשעה 19:11.
Win8.1-Bing-32.iso בצרפתית
https://mega.nz/#!WEhWDISC!pKceR5DRL_NM ... SDc3-rDTXs

Win8.1-Bing-64.iso בצרפתית
https://mega.nz/#!TQBDUQSI!b-7z4pAxRQhy ... t0WmEdUHL8

גְבוּרָה

שלום,

יש לי 2 דיסקים אז מזהה את ה-USB מפתח דיסק 1 שלי ואת הדיסק הקשיח 0 אני לא ממש מבין למה יש לי רק 7.2 GB פנויים בזמן שהדיסק ריק למרות שבדקתי את הטאבלט זה הגיוני שיש 16 GB שהפעלתי אז מחדש אבל כלום

אני הולך לנסות עם ה-ISO ששלחת לי מכיוון שהיה לי Windows קלאסי, אני חושב שזה יעבוד

בכל מקרה תודה על העזרה!

רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?

חדשות טובות, נושא זה מכיל7תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!

כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום

התחבר / הרשמה