חוקי הפורום
לפני יצירת נושא או פרסום הודעה, אנא קרא אתחוקי הפורום
צלצול:נובו
בונז'ור,
כיסוי המקלדת הסוג שלי עבור ה-Surface Pro 4 שלי זיהה פעם ואז לא סוף סוף אני לא ממש מבין
אם זה עדכון שצריך להתקין.
אז קניתי מקלדת נוספת, חיברתי אותה וזיהיתי שהכל בסדר ולמחרת לא זוהה אותה מקלדת מבלי לנתק אותה מהמשטח.
ניסיתי הכל, שחזרתי את המשטח שלי, ניתקתי את המקלדת מהחשמל, החזרתי אותה זה לא מזוהה
אני מודה לך מראש על תגובתך.
בְּכֵנוּת,
צלצול:יָזוּם
בונז'ור,
יש לי את אותה בעיה ב-Surface Pro 4 שלי. במשך כמה שבועות, אבל אני לא יודע ממתי בדיוק (אחרי משמרת?), המקלדת שלי נשארת שקטה, היא לא מזוהה והמקשים כבר לא נדלקים, לא עוד עכברים על המדרכה... אני לא יודע אם לך ולי יש את אותה בעיה; חשבתי שאולי המקלדת שלי התקלקלה או מתה לגמרי למרות שאני מאוד זהיר עם הציוד שלי (אני לא רוצה לקנות מקלדת שוב!). מצדי, אני לא מומחה מחשבים. אני לא יודע מה לעשות או איפה לחפש ב-Windows כדי לראות אם יש הגדרה, מפתח, באג... האם פנית למיקרוסופט. יכול להיות שיש שם נושא... בברכה.
צלצול:יָזוּם
בונז'ור,
לאחר כמה מניפולציות (עכבר, מקלדות בהגדרות...) + עדכון חודשי של Windows, אני פותח את ה-Surface pro 4 שלי, המקלדת נדלקת: אני אומר לעצמי שהבעיה נפתרה... בעצם לא, אחרי מכבה את ה-Surface Pro שלי, כשאני מדליק אותו שוב, אין יותר מקלדת! ועדיין לא מזהים אותו. לפחות יש לי הוכחה שזו לא המקלדת שלי שבורה. בהחלט יש בעיה בתוכנה, באג איפשהו... אין לי מספיק ידע כדי להתעמק בחקירת הבעיה. בְּכֵנוּת.