[נפתר] משטח 2 חדש: טעינה או בעיה בסוללה?

צלצול:נובו

ערב טוב, בדיוק קניתי Surface Window 2, הוא נטען כבר 3 שעות וה-Surface אומר לי שאין סוללה! בעיית ייצור או שזה טיפול גרוע מצידי? תוֹדָה

[מודרציה][כותרת שגויה] נא ליצור כותרת ברורה הקשורה לשאלה שנשאלת בפעם הבאה: זה משפר את הנראות של הנושא ולכן את הסיכויים לתשובות מספקות.הפעם אני אתקן לך.

צלצול:מִקצוֹעִי

שלום, בחלק מהמכשירים האחרונים של Surface 2 יש לפעמים בעיה דומה, אני לא יכול להבטיח שהמניפולציה שאני מציין עובדת אבל שווה לנסות.

עבור ולחץ ימני על סמל הסוללה
לחץ על אפשרויות צריכת חשמל
שנה הגדרות מצב
הגדרות הצתה מתקדמות
נפתח חלון, אם הסוללה מסומנת 'מושעה' נסה לשנות אותה לזמינה
לעצור את המכשיר
לנתק את המטען
חבר אותו מחדש לאחר כ-10 שניות
להפעיל מחדש את המכשיר

אני מקווה שזה יעבוד =).

צלצול:סֶגֶל

בונז'ור,

אחד ו/או השני!

בנוסף למניפ של אורקה:

- האם מחוון הטעינה דולק (במחבר המגנטי, בקצה הצילינדר, ישנו נורית לבנה שאמורה להידלק)? קורה (במיוחד בהתחלה) שהמחבר הזה ממוקם בצורה גרועה: הוא קצת מתעקם ולא יוצר מגע, אבל הוא מחזיק במקומו...

- אם הוא פועל, והטאבלט עובד רק כשהמטען מחובר לחשמל, חזור ישירות לשירות לאחר המכירה...

- אם הטאבלט עובד ללא המטען וזו פשוט שגיאת חיווי של מד, בדרך כלל מספיקה הפעלה מחדש מלאה של Windows. אחרת, אם גם המניפולציה של Orka לא עובדת, עליך לרענן את Windows: דרך סרגל הצ'ארם > הגדרות > שנה הגדרות מחשב > עדכון ושחזור > שחזור > "רענן את המחשב מבלי להשפיע על הקבצים שלך".
לחלופין, בלוח הבקרה > שחזור > קישור "אם יש לך בעיות עם... הגדרות מחשב" > שחזור > "רענן את המחשב מבלי להשפיע על הקבצים שלך"

צלצול:נובו

תודה לך אורקה המניפולציה שלך פשוט עבדה

צלצול:סֶגֶל

אוקיי, תודה על המשוב שלך, אני מעביר את הנושא לפתור.

רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?

חדשות טובות, נושא זה מכיל19תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!

כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום

התחבר / הרשמה